MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

pühapäev, 20. jaanuar 2013

Spordiaasta lõpetamine ja XXXIII Avo Talpase mälestusvõistlused



Reedel, 18 jaanuaril käisime Fredi, Werneri ja Kerdiga Läänemaa parimate sportlaste autasustamise õhtul. Pidulik vastuvõtt toimus Altmõisa külalistemajas. Eeskavas oli akrobaatika kava ja tuleneelaja, koos tegid nad lisaks mitu õõvastavat numbrit.

Loeti ette nominendid ja iga kategooria parimad. Meie poisid kandideerisid noore meessportlase kategoorias, mille parim on juba aastaid Läänemaa parim noor maletaja Ottomar Ladva, kelle MM-i 5. kohale ei olnud kellelgi midagi vastu panna.

Pärast oli natuke vabamas vormis einelaud ja sotsialiseerumine. Meie väga kauaks ei jäänud kuna järgmisel päeval oli poistel kavas võistlus. Kert läks jooksma ja Werner maadlema.

Laupäeval osales Werner Veiko Kleinod Kohtla-Järvel Avo Talpase 33. mälestusvõistlusel. Seal saavutas ta kehakaalus kuni 54kg III koha. A. Talpase mälestusvõistlus toimus kaugel ja on mõeldud täiskasvanutele ja juunioridele, siis lastel sinna asja pole. Meie omadest oleks sinna suurimad maadlejad kvalifitseerunud, kuid Joonas oli olümpiaadil ja Fred oli haiglane, siis oli mõistlik koopereeruda Martna matimeestega. Õnneks oli neil üks vaba koht kuhu Werner täpselt passis. 

Hommikul kell 4.30 sõitsime Martnasse, sealt viis mehi edasi 250 km tee Kohtla-Järvele. Werner läks esimeses ringis kokku Tapa poisiga, keda me oleme võitnud, aga seekord natuke oma rumalusest tuli kaotus. Tulebki võtta riske ja üritada trennis ja noortevõistlustel omandatut kasutada endast vanemate poistega. Õppetunnina oli katsetus hea, loodame, et õppisime midagi uut.
Teises ringis läks Werner kokku endast kaks aastat vanema poisiga Maardust, kes kuulub ka Eesti koondisesse ja sealt tuli kindel kaotus. Lõppkokkuvõttes 3. koht tugevalt rahvusvaheliselt turniirilt pole paha.
Õhtul kell 21.00 saime jälle Martnas kokku, üsna väsinud kuid rahulolevana suundusime koju. Selline spordine nädalavahetus.




PROTOKOLL

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar