MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

esmaspäev, 3. märts 2014

Fred Martin Mägi Eesti kadettide hõbe, Argos Lobja pronks

1. märtsil käisime Märjamaal, seal toimusid Eesti MV-d kadettidele. Kokku oli osalejaid 81 poissi ja 27 tüdrukut. 10 maakonda 24 klubiga.

Panin kirja 4 poissi, kohale jõudsime kolmega. Alguses jälle kahtlesin, kas panen kõik välja või juba kogenumad. Panin kõik.

Joonas Riistop oli muidugi enamuse ajast näost valge, juba paar nädalat ennem võistlust oli hirmul. Kokkuvõttes aga sai eeskujulikult hakkama. Esimene kord, suur hirm ja 12. koht kehakaalus -76 kg. Debüüt tehtud!
Video
Joonas 1

Argos Lobja, tema on varemgi üllatanud, nii võitude kui kaotustega ja mitte ainult mind. Argos on natuke häbelik ja tagasihoidlik. Otse silma vaatab harva. Küll aga, on kohe aru saada kui teda tabada naelapea pihta. Kes teda tunneb, saab aru millest ma räägin.

Esimese ringi võitis, teise ringi kaotas. Kolmanda ringi oleks pidanud võitma, kuid kaotas ja neljanda ringi võitis korraliku heitega. Argose kasuks mängisid kaks fakti ta kaalub vähe ja ta oli selles vanuses viimast korda, tegelikult on üks oluline fakt veel, ta käib trennis, normaalselt mitte eeskujulikult. Kokkuvõttes pronks Argosele -58kg kehakaalus ja üheksas medal tiitlivõistlustelt Leolale.

Video;
Argos 1
Argos 2
Argos 3
Argos 4 51sekund soovitan

Argose tipphetk


Fred Martin Mägi on üüratult suures Pärnu linnas õnneks suutnud üles leida maadlussaali ja käinud seal pisitasa harjutamas, visalt aga siiski. Piisavalt, et oma taset, pigem hoida kui tõsta. Vastastest, keda nimekirjas nägin, tundsin ainult meie oma poisse Läänemaalt, ka vabamaadlejaid ei osanud nimekirjast leida.

Nii läkski - võit, võidu järel ja finaal Keiroga. Finaal oli finaali vääriline, ei saa öelda, et parem võitis, aga seekord läks kohtunikel midagi sassi ja matši lõpus tõsteti Keiro käsi kõrgemale kui Fredil, seega võit Keirole (ole terve Keiro!). Kokkuvõttes Fredile hõbe -85 kg kehakaalus, see oli Leola kümnes ja Fredi kolmas medal Eesti MV-lt.

Videod:
Fred 1
Fred 2 41 sekund soovitan
Fred 3 finaal

Kolmikvõit Läänemaale. Tegelikult on Keiro Raudkats tubli.


Panen siia Keiro ja Siimu matši ka
Siim ja Keiro

Fotokal sai patarei tühjaks, Läänemaa meeskond, pildilt puudub Sander Jõkk
Medalivõitjad 2014 Eesti MV-lt kadettidele
Protokoll
Pildid


PS: Fototehnika saime soetatud tänu Kohaliku Omaalgatuse Programmile. Võidavad kõik, keda filmin ja pildistan (see on kohustuslik reklaam. Suur tänu KOP&co)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar