MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

esmaspäev, 1. september 2014

Maadlejatel oli tegus suvi.

Kohe kevade lõpus-suve alguses saavutas Keiro Raudkats (Haapsalu Dünamo) Põhjamaade meistrivõistlustel kadettide vanusele -100kg kehakaalus kuldmedali ja võitis Põhjamaade meistritiitli.
Juulis ja augustis laagerdusid Lihula Leola poisid kahes vahetuses Abjas. Kiviviske ulatuses asuv koolisöökla, ujumise koht, staadion ja jõusaal teevad Abjast mõnusa ja mugava koha, kus suvel treenida ning puhata.

Haapsalu poisid osalesid Tallinna Palusalu spordikooli maadluslaagris, mis toimus Võrumaal. Ka seal tegeleti sportmängude ja suviste sportlike meelelahutustega. Laagrites üldiselt väga eriala sepsiifilise ettevalmistusega ei tegeleta, kui siis kaudselt. Eriala asju saab talvel maadlussaalis piisavalt harjutada.

Suve lõpus osalesid Läänemaa maadluspoisid kahel maadlusturniiril Soomes. Lihula poisid Stefan Lauri Mölder saavutas 2. koha ja Alvar Nikkel 5. koha. Keiro Raudkats saavutas Helsingis toimunud turniiril esikoha. Rootsis toimunud turniiril saavutas Reimo Milva -130kg 2. koha ja Lauri Leier -75kg 3. koha. Haapsalu poisse juhendas võistlustel hoopiski Kadrina kogenud ja legendaarne treener Valeri Porman.

Selle hooaja esimene suurem maadlusturniir, mis toimub Läänemaal on Lihula gümnaasiumi spordihoones 27. septembril toimuv Gustav Vahari memoriaal noortele. Samas saab tuvuda TRX treeningvahenditega, mida tuleb maaletooja tutvustama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar