MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

teisipäev, 21. oktoober 2014

Läänemaa sumo MV

16. oktoobril toimusid Lihula lasteaias teist aastat Läänemaa koolispordiliidu sumomaadluse meistrivõistlused.
Kuna eelmisel aastal oli osalejaid 33, siis arvasime, et mahume ilusti lasteaeda ära. Suur oli aga üllatus kui selgus, et kohale oli tulnud 47 osalejat, veel suuremaks üllatuseks, et osalejate seas oli 6 tugevat tüdrukut, kes oma nime võistlusankeedile kirja panid.
Mahtusime nibin-nabin lasteaia spordisaali ära. Protokolli lugedes selgus, et osalejaid oli kokku üheteistkümnest maakonna suuremast ja väiksemast koolist: Metsküla koolist, Noarootsi koolist, Haapslu linna algkoolist, Martnast, Haapsalu põhikoolist, Virtsust, Lihulast, Nikolai koolist, Taeblast, Kullamaalt ja Läänemaa ühisgümnaasiumist. Terve maakonna kaardi saame lipukesi täis.
Põhjapanevaid järeldusi ega sügavaid spordiga seotud teemaarendusi selle teadmisega pealehakata ei ole vaja. Korraldajatele oli see lihtsalt ootamatu ja tore üllatus. Kui on huvilisi, siis on ehk mõtet selliseid “raamist väljas” spordialasi propageerida. Lihtsuses ehk peitubki võlu.
Võiks ju arvata, et võistlus on korraldatud ennekõike maadlejatele, seda ta ju ka on, kuid eeskujulikult tõestas Taebla kool, et võitmiseks ei peagi maadlusega tegelema. Paljudes kaaludes olid edukad just Taebla kooli lapsed, kes proovisid sumomaadlust ilmselt esimest korda elus. Loodetavasti leiavad need noored ka muul ajal lähitulevikus kodulähedase maadlussaali üles.
Peale kaalumist ja turniiritabeli sättimist, tervitas kohaletulnuid koolispordiliidu president Tiina Lobja. Ilmselt üks Eesti tituleerituimatest sumokatest Aap Uspenski tutvustas reegleid ning maadlustrall võiski alata.
Protokoll

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar