MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

laupäev, 21. mai 2011

Juhan Kalde 103. sünnipäeva maadlusvõistlus

Vasakult:
Markus Sõber, Rainer Kleinod, Werner-Veiko Kleinod, Fred Martin Mägi, Eerik Pank, Kevin Kiviselg, Raul Neeme.







21. mail toimus Märjamaal sealse MK Juhani eestvedamisel kohaliku maadlusveterani ja spordientusiasti mälestuseks Juhan Kalde nimeline maadlusvõistlus. Lihulat esindasime 7 poisiga, kes seekord kõik jõudsid pjedestaalile. On võistlusi, kus parimate sekka jõudmine on raske ja jõuab aastaid harjutamist ning samas on võistlusi, kus on rohkem õnne ning jõukohasemad vastased.



-30 kg tegi hea partii Rainer Kleinod, kes oma kaalus jäi alistamatuks. Tulemuseks esimene koht.
-32 kg kehakaalus olid meie omadest võistlustules Markus Sõber ja Kevin Kiviselg. Kohad pjedestaalil olid vastavalt 3. koht ja 2. koht.
-34 kg kehakaalus oli meie omadest üle mati mees Raul Neeme, kes võitis oma kaalu juba teist aastat järjest.
-50 kg kehakaalus oli ainus ja parim võistleja Virtsu mees, kes võistleb meie all - Eerik Pank. Eerik sai kokkuleppe korras teha kaks korralikku sõpruskohtumist suuremate ja vanemate poistega. Kaela riputati ka Eerikule kuldne medal.
- 44 kg kehakaalus tegi kaks superhead matši Werner Veiko Kleinod. Esimese vastase Werner pani sellili. Teise vastasega kestis matš kolm perioodi, esimese võit läks vastasele Märjamaalt, teine Wernerile. Julgen seda matši pidada päeva parimaks ning lõpuks pidi Werner tugevale vastasele alla vanduma. Väga hea matš.
-67 kg kehakaalus esindas Lihulat Tuudi poiss Fred Martin Mägi, kes samuti harjutab Lihulas ja esindab Leolat. Esimese vastase Fred seljatas ning teise matši Fred kaotas, minu arust vähese võistlemise kogemuse pärast. Järgmine aasta saab olema Fredi ja Werneri aasta. Tulemuseks jäi Fredil 2.koht. Fred on jaanuarist alates kasvanud 8 kg tugevamaks.

Järgmine nädal on lasteaia lõpetamine ja paneme selleks õppeaastaks mati kokku. Koolipoistega kohtume juulikuus laagris, lasteaia rühmast kasvab suvega koolipoiste grupp. Vahepeal jookske ja sõitke rattaga, ujuge ja taguge pallid väravasse või lõhki. Võimaluse korral tõstke raskeid asju. Septembris jälle matile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar