MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

laupäev, 26. november 2011

Kehtna-Rapla-Lihula lasteaedade maadluspäev ehk Eesti maadluse päästemissioon.

Oktoobris, kui tegime Lihulas võistluse, siis Hammerlock Kehtnast ei saand osaleda. Siis pakkus Leon välja, et nad tulevad oma lasteaia kuttidega meile külla - mõeldud-tehtud. Täna said umbes 30 noort maadlushakkajat noort Lihula lasteaias kokku, võtsid oma emad isad kaasa ja hakkasid sumot tegema.

Tegemist oli loomulikult suure projektiga, et Eesti maadlusele uus hingamine sisse puhuda. Ületasime maakonna piirid, integreerisime ja interpreteerisime ning asusime eesmärki täitma. Rivistasime noored üles, leppisime kokku reeglid ja andsime tuld. Mürasime, murdsime, näpistasime, väänasime, heitsime ja vedasime, tõmbasime ja tõukasime. Cardo pidas kohut ja Liset jäädvustas.

Lõpuks kui saime naha märjaks ja kriimustatud sõime kringlit ja jõime morssi. Ma sättisin ja kirjutasin, märkisin ja tegin skeeme, jagasin ja liitsin aga igat pidi sain tulemuseks, et kõik on väga head. Lõpuks said kõik teenitud palga, vastavalt tulemustele, kullatud aumedalite näol.

Rahvusvaheliselt tunnustatud ekspertide kogu:


Nagu allolevalt pildilt näha võib oli tegemist põrutava ja ääretult keerulise ja absoluutselt tõsiseltvõetava projektiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar