MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

esmaspäev, 30. september 2013

III G. Vahar

Kolmandat aastat sai korraldatud Gustav Vahari memoriaal.

Uskumatu, et ongi võimalik korraldada ja teha ise võistlusi, natuke helistamist, meilide saatmist, rääkimist, üle kordamist, meelde tuletamist ja asjade tellimist ja saabki tehtud. Ei tundugi nii uskumatu...

Üks korralik koduvõistlus võiks igal spordiklubil ju olla, kui tal on õpilasi, kes tahavad võistleda. Ja nende puudust meil täna ei ole.

Soovisin nii palju trenni poisse matile ajada kui võimalik, vastu tahtmist loodan, et keegi matile minema ei pidanud. Natuke mehejuttu ja kõige väiksemadki tunnevad end matil hästi.

Kokku oli osalejaid 77 noort maadlejat 10 klubist: Pärnust, Haapsalust, Märjamaalt, Tallinnast 4 klubi, Väike-Maarjast, Vana-Vigalast ja Lihulast. 

Osadelt piltidelt on näha osalejate silmis hirmu, järjest pilte vaadates on näha kuidas enesekindlus ja usk kasvab, on näha kuidas kutid pingutavad, ja annavad endast tõepoolest maksimumi.

Ma olen nii uhke ja rahul. Ma nägin oma silmadega vaprust. Olla väikese mehe kasvamise ja mehistumise tunnistajaks on midagi nii üllast, mida sõnadesse panna pea võimatu. Sa pead selle kogemiseks ise kohal olema.

Eriti hea meel on selle üle, et see ei ole mingi minu luul või ettekujutus, vaid seda ütlesid ja märkasid mitmed publiku seast. Mõni on kõigil võistlustel kohal olnud ja näeb arengut paremini kui mina iga päev asja sees olles. 

Suurt rõõmu valmistab kui mehetegusid hakkavad tegema poisid, kes esmapilgul võib olla ei ole kõige atleetlikumad või sportlikumad. Ent järjepidevalt harjutades ja päevast päeva minu õiendamist trotsides ikka ja jälle tulevad trenni ja pusivad ja punnivad.

Ja koduvõistlusel võtavad nad kogu oma jõu kokku ja teevad ka kõige maadlusvõõramale inimesele publiku seast oma olekuga matil selgeks, et just tema tahab olla täna parim. Mis siis, et ei ole endast kõike andes teeninud kohta poodiumi kõige kõrgemal astmel.

See annab lootust, et kõigil on võimalus...

Ma tänan kõiki poisse, kes Lihulat esindasid ja publikule just seda pakkusid, mida ma tahtsin, et kõik näeksid. Neid oli kokku 27 noort maadlejat. Võib olla kõik seda ei näinudki, kuid mina nägin ja minu jaoks olete te kõik võitjad, ilma igasuguse kahtluseta.

Eriti uhke olen ma oma Sanderi ja Markuse üle. Olgugi, et nad mõlemad kaotasid, olen ma väga rahul ja õnnelik. Kui sa näed, et ta annab endast kõik, mis tal on anda, siis ei ole minul mingit õigust ka rohkem nõuda.

Pildid ennem võistlust
Pildid
Protokoll

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar