MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

pühapäev, 22. aprill 2012

Aus Mäng ja Eesti kadettide MV

Reedel käisime Tartus, kus toimus Eesti olümipakadeemia aasta konverents.

Vastuvõtule oli kutsutud "Ausa mängu ja väärtused spordis" raames tunnustamisele kolm meie klubis sportivat noort.
Vasakult: Fred, Cardo, mina ise ja Joonas
Vabariiklikul tasemel ära märkimist väärisid Cardo, Joonas ja Fred.

Tähelepanu pälvis poiste ühine oskus ja võime tegeleda nooremate kaaslastega. Eeskujuks olemine läbi heada tegude ja sportimise. Kindlasti aitas kaasa poiste pühendumine spordile ja õppimisele. Fred ja Joonas on meie koolis läbinisti viielised õpilased. Kui poistest ei saa õpetajat, siis kindlasti kasvavad neist head isad oma lastele.
Olümpiaakadeemia presidendi Neinar Seliga


Laupäeval osalesime Maardus Eesti kadettide MV-l. Seekord läks meil väga hästi. Me saavutasime kaks meistrivõistluste medalit. Uskumatu.

Werneril oli kaalus neli osalejat, see tähendab seda, et ta pidi maaldema läbi kõikide vastastega. Esimesena kohtus Werner väga tugeva Tallinna poisiga. Sealt tuli kaotus, oleks võinud maadelda võitluslikumalt, aga see selleks. Keskendusime järgmistele matšidele. Werner on võistelnud palju ja me teadisme kõiki vastaseid. Kahes järgnevas matšis võttis Werner oma ära ja tasuks hõbedane medal -50 kg Eesti meistrivõistlustelt.

Fred oli esimeses ringis vaba, teises ringis maadles ta Cardoga. Fred sai oma maadluse ilusti käima ja tulemuseks seljavõit. Edasi tuli poolfinaalis napp kaotus Pärnu poisilt ning kahjuks finaali me ei pääsenud. 3-5 koha matšis võitis Fred minu endist koduklubi MK Jaani poissi ning tulemuseks oli 3. koht Eesti meistrivõistlustelt.

Cardo maadles samuti -76kg kehakaalus, esimeses ringis pani Cardo Tallinna poisi sellili, teises ringis kaotas ta Fredile. Kuna Fred finaali ei jõudnud lõppes Cardo võistlus siin. Tulemuseks 7. koht

Joonas võistles nagu Cardo ja Fredgi -76 kg kehakaalus. Joonas oli esimeses ringis vaba, teises ringis läks ta kokku Kadrina poisiga, sealt tuli seljakaotus. Kuna Kadrina poiss finaali ei jõudnud oli Joonase võistlus läbi. Finalistidest üks eemaldati ebasportliku käitumise tõttu ning Joonas tõusis 5-ks.

Markus Pastjan võistles -58 kg kehakaalus, tegi korraliku partii. Markus osaleb treeningutel sellest sügisest ning tema peab veel harjutama, et teistele järgi jõuda. Kokkuvõttes 8 koht.

Minu jaoks oli see väga tähtis päev. Saime oodatud palga. Pinged on maas.
Olen ise endale tõestanud, et suudan ja oskan Lihula poisse treenida Eesti tasemel maadlejateks. Kolm viimast nädalat harjutasime nädala sees suurte poistega iga päev, kõiki saladusi kuidas ja mida me tegime ma välja ei räägi. Suures plaanis on kõik läinud loogilist rada. Maadleme, võistleme, laagerdame, võistleme oma kodus ja oleme laagerdanud eesti koondise meestega. Sellist loogikat peaks järgima kui kellelgi on plaanis treeneriks hakata.
Kokku kulus Eesti meistrivõistluste medaliteni 2 aastat, 6 kuud ja 5 päeva, 16 oktoober 2009 panime lasteaeda mati maha. Mul on hästi hea meel.
Cardo, Werner, mina, Markus, Joonas, Fred
PROTOKOLL
Video Wernerist
Video 2

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar