MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

pühapäev, 25. november 2012

Kehtna, Rapla ja Lihula lasteaialaste maadluspäev.

24.novembril tulid meile külla sõbrad Kehtnast ja Raplast. Kokku oli meid nimekirjas 31, kuid kohale jõudis siiski 27 lasteaialast.
Varasemalt kaalusime oma poisid ära ja panime kaalude järgi paaridesse. Proovisime sättida nii, et kõik poisid saaksid maadelda tundmatute poistega.

Reeglid olid lihtsad - sarnased sumo maadlusele. Paned vastase pikali, lükkad vastase ringist välja või tõstad vastase jalad maast lahti, saad punkti ja matš kestis sõltumata skoorist kolm perioodi.

Niipalju lapsevanemaid oli, igaüks vaatab oma oma otsa
Kokku mürasid poisid kolm ringi, viimase ringi tegime nügimist. Nügimine käib kahe poksimise matiga, mida saab käes hoida ja nendega peab üksteist ringist välja lükkama või pikali sundima. Samuti 3 perioodi. Kohtunikuks oli Cardo Jurs, Cardo on RJK Leola tegemistega klubi sünnist peale seotud olnud. Eesti õpilaste ja kadettide MV osalenud noormaadleja, nüüd juba abitreener kui nii võib öelda.

Lõpuks said tublimad maadlejad medalid, lapsevanemad ja külalised said kringlit ja limonaadi. Võrreldes eelmise aastaga oli lapsevanemaid oluliselt rohkem ja see on ju tore kui vanemad tulevad lastega kodust välja ja elavad oma laste õnnestumisele paar tundi laupäeval kaasa. Kokkuvõttes oli äraütlemata tore laupäeva pärastlõuna.

Nügimise näide. Vahepeal peab kontrollima, kas ema ja isa ikka näevad kui tubli ma olen:)
PILDID

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar