MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

esmaspäev, 4. märts 2013

12. talimängud Võrus

2. märtsil osalesime Eestimaa talimängudel Võrus.

Sõit algas kell 5.15 Martnast, seejärel korjati peale maadlejad Haapsalust ning lõpuks Lihulast, 6.30 hommikul asusime meilt Võru poole teele.

Kokku oli maadlejaid 7 - 2 Martna meest, 1 Haapsalu mees ja 3+1 Lihula meest. Kohapeal selgus, et mul oleks ka võistkonna hüvanguks mõistlik kaalult läbi käia. Tehtud-mõeldud nagu ikka!
Hommikusöögi ajal jõudsin umbes kolm korda kahetseda, aga toetav meeskond eesotsas Tiiduga oli veenev.

Tegemist oli siiski meestele mõeldud võistlusega, päris lapsi sinna ei lastudki.

-55 kg kehakaalus võistles meil Werner-Veiko Kleinod. Ta oli täitsa liimist lahti ja ei saanudki oma maadlust maadeldud. Ise olin ju ka võistleja ja küllap osa Werneri vaimsest ettevalmistusest sinna läkski, et mul oli iseendagagi piisavalt tegemist. Tulemuseks 5. koht.

-66 kg võistles meil Markus Pastjan. Tema maadles ühe vanema mehega, kellele Pastjan kaotas. Rohkem ma tema maadlust ei näinud. Tulemuseks 10. koht.

-84 kg tegi oma osa Joonas Kaskmäe. Esimeses matšis kaotas Joonas korralikult 2012. Eesti meistrile ja 2013. aasta häbedale, EMÜ treenivale noormehele Tartust. 3-5. koha matšis läks Joonasel ka midagi peas sassi ja tulemuseks jäi 5. koht.

-120 kg võistlesin ma ise. Esimese vastase võitsin punktigi loovutamata - see jäi ka päeva kulminatsiooniks.

Teises ringis kohtusin selle aasta Eesti MV pronksiga, vabamaadluse kuld. 117 kg-ne inimene on ikka väga raske. Esimese perioodi kaotasin vist 3:0. Lükkas mu ringist 3x välja. Teine periood läks sama stsenaariumiga kuid ma tõesti ei jaksanud ning peajagu pikem ja üle 10 kg raskem vastane murdis mu kaela ja ma läksingi sellili. Lihtsalt seista ja hingatagi oli raske.

Kolmas vastane oli soomlane. Lükkas mind esimesel perioodil ringist välja, teisel perioodil sain talt punkti kuid andsin ära kolm tükki ja soomlane sai teise koha. Tulemuseks pronks ja 22 lisapunkti Läänemaale.

Kokkuvõttes kuulus Läänemaale kümne maakonna seas 4. koht, ei taha nina püsti ajada, aga faktiliselt tõid pooled Läänemaa punktid Lihula Gümnaasiumi inimesed+õpilased. Ja mulle tundub, et maadlus oli ka Läänemaa edukaim ala, mis on ju tore!

Martna mehed said -66 kg kehakaalus hõbeda (Raigo Heinaste) ja 8. koha (Ants-Kristjan Tamm). Haapsalu mees sai -74 kg kehakaalus 3. koha (Ando Lehtmets). Luunja mees sai samas kaalus esimese koha (Jaanus Lepik) ka see võit läks tegelikult omadele:-)

PROTOKOLL

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar