MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

neljapäev, 14. märts 2013

Rainer Kleinod Eesti MV hõbe!

Pühapäeval, 10. märtsil osalesime kolme poisiga Lähtel Eesti õpilaste meistrivõistlustel. Kohale läksime laupäeva õhtuks koos Martna ja Haapsalu meestega.
Üles rivistati kõik osalejad, marsiti saali, vaadati Eesti lippu ja lauldi hümni. Kõneldi ka ennem.
Kokku oli osalejaid 105 noort treenitud maadlejat.

Pildilt puudub Tiit

Lihulat esindasid kolm õpilast:

Kevin Kiviselg - 42 kg kehakaalus. Kevin on hakanud korralikult trennis käima, mille üle on hea meel, kuid Eesti MV jäi seda napiks. Kevin kaotas esimeses ringis ja tema vastane ei saanud samuti edasi. Laeks jäi esimene ring. Tulemuseks 9. koht.

Werner-Veiko Kleinod - 53kg kehakaalus. Nädala alguses oli Werneril 3,5 kg ülekaalu, mille saime kahe trenni ja toitumise jälgimisega ilusti alla, kaalumise hetkel kaalus Werner 52,5 kg. Loos oli hea ja paljulubav.
Esimeses ringis oli Werner vaba. Teises ringis seljatas ta Luunja poisi, kes on oma maadleja tee alguses. Kolmandas ringis läksime kokku hilisema kaalu võitjaga - Vigala poisiga kellest on meil siin varemgi juttu olnud. Tema oli samuti kaotanud kaalu. Matš oli põnev, esimene ring jäi viiki. Werner oli punases ja Vigala meeste kaitse parteris on tase. Võit Vigala poisile.
Teine ring jäi viiki, Werner ei suutnud ära kaitsta ning Välise poiss vedas ta 30 sekundit ennem matši lõppu üle. Peale vedu pääses Werner haardest ja asus ise ründama, ta suutis viia nupuvõttega vastase silda, kohtunik oli löömas selga kuid aeg sai otsa.
Kolmas periood jäi viiki ja kuna Werner juhtis oli tema otsustada kas vedada või kaitsta. Kiire otsusena esimese ja teise perioodi tulemusel soovitasin tal kaitsta. (esimeses perioodis ta vedada ei suutnud, teises pääses veost ja võitis, lootsin kolmandas samat stsenaariumit, midagi pidi otsustama). Välise poiss vedas üle ja vasturünnaku ta kaitses. Finaali koht läks meilt nii napilt...
3-5. koha matšis maadlesime vabamaadlejaga Põltsamaalt. Lootsin tulemusliku rünnaku peale, kuid oleks pidanud maadlema aega ja parteri peale. Me pole eriti varem vabamaadlejaga maadelnud, minu plaan luhtus. Werner kaotas...igalt poolt läks valusaks, veel valusam oli kui nägin ta silmi. Ma olin kindel, et tuleb võit. Kodus vaatasin, et viimane Werneri vastane oli eelmise aasta Eesti meister ja 2011. a hõbe ja 2010. a kuld ja lisaks 2012 sumo maadluse Euroopa pronks. Tuli välja, et ei olnud hea loos. Tulemuseks 5. koht.

-35 kg kehakaalus Rainer Kleinod võttis hea loosi, esimeses ringis oli vaba, teises ringis võitis ja kolmandas ringi samuti. Tegi palju häid ja suure skoorilisi võtteid, parim kaitse on rünnak ja Raineriga see töötas. Käes oli finaali koht, tunne oli sarnane nagu augustis 2012. Finaaliks rivistati võitjad üles - marsiti saali ja seal gladiaatorite seas oli ka meie Rainer, meie dressis - seda hetke tasub oodata. Finaalis kaotas Rainer Tšabanile Maardust. Tulemuseks 2. koht. See on Leola meeste kolmas Eesti MV medal

Kokku saime Läänemaaga 3 medalit: kulla (Reio Altmeri, Martna) hõbeda (Rainer Kleinod, Lihula) ja pronksi (Kaarel Tamm, Martna), maakonnana 5. koht.

PROTOKOLL

Kas see kõige kõrgemal on Tšaban? Kes siis muu:-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar