MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

teisipäev, 9. aprill 2013

Eesti juunioride MV

Laupäeval, 6. aprillil käisime kolme poisiga Tapal. Minnes võtsime kaasa Ristilt ka Keiro (Dünamo) ja pidu võis alata. Kokku oli tulnud 77 selles eas noort maadlejat.

Juuniorid tähendab sel aastal 1993. aastal sündinud ja nooremaid mehi. Werner oli meil palavikus ja tema jäi sellest sõidust ilma.

-66kg kehakaalus tegi ühe täitsa normaalse soorituse Markus Pastjan. Kokkuvõttes kaotas ja 9.koht.

-84 kg esindas meid Joonas Kaskmäe. Joonas suutis, lõpuks pronksi saavutanud, Abergi poisi viia silda, kuid ei suutnud piisavalt kaua teda seal kinni hoida. Oma tugevusest isegi üllatunud Joonas oli umbes 25 sekundit hiljem ise sellili. Sellili löödi ta koos lõpuvile kõlamisega - nii vähe jäi puudu, et veel vastu hakata. Tulemuseks 9. koht

-96 kg esindas meid Fred-Martin Mägi. Tema sai esimeses ringis võidu. Kuid loos oli tal kõige kehvem üleüldse. Teises ringis kohtus ta '95. aastal sündinud vägilasega, kes on selles vanuses Eesti esinumber, tuli kindel kaotus. Kolmandas ringis kohtus Fred Eesti teise numbriga selles vanuses ja kaalus, tuli samuti kindel kaotus. Pean ütlema, et need mehed on härjad. Fred on suur, aga nende poiste (naljakoht), meeste kõrval oli ta kasvult poisike. Tulemuseks 15 aastaselt 20 aastaste arvestuses, Eesti juunioride 7. koht. Ja kui hea lugeja rahul ei ole siis tee järgi!

Tagasitulles kuulasime mõnusat meeleolumuusikat Eesti kuldseid '90: Best B4 - Armastan ma luuserit.

Tegelikult, siis meil veel seiklus ei lõppenud.
Viisin Pastjani ja Joonase Männikule riigikaitse laagrisse. Jäime Frediga ka sinna, sest pakuti sellist võimalust ja suppi. Nuiasin endale võimaluse tulistada püssi, mis neil niikuinii plaanis oli. Mind kamandati kõhuli, anti Galil ja 20 padrunit. Elus esimest korda hoidsin käes tõsiseltvõetavat automaati, 30 aastat olin seda hetke oodanud. Panin 5 padrunit salve ja andsin märgile tuld, sain 5-st 3 tabamust. Teises ringis panin 5-st 5 tabamust. Kokku kümnest kaheksa, no raudselt oli distants üle 100m. Siis läks pimedaks ja anti 10 padrunit korraga, ei näinud enam kirbu nõela ja sain tulemuseks kümnest ainult kolm, kokkuvõttes 20-st 11 tabamust. Esimese korra kohta üle 50%, pole paha, iroonia seisneb selles, et mind ei võetud omalajal kaitseväkke kuna mu nägemine ei olnud kiita:)

Need asjad, mida me teeme ja need kohad, kus me käime ei ole nõrkadele!

TULEMUSED
PILDID

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar