MTÜ Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi "Leola"
Uuselu talu, Matsalu küla, 90230, Lihula, Lääneranna vald, Pärnumaa
Reg-kood 80267160, gsm +37255674748, janar.sober@mail.ee

Ettevõtja või kodanik, kui Sa soovid toetada noorte sporti, siin on Sul selleks võimalus. Käesoleval lehel on Sul võimalus tutvuda meie tegemistega.
Meie rekvisiidid:
Raskejõustikuklubi Leola IBAN SEB: EE391010220103586013 IBAN Swedbank: EE092200221040971428
Selgituseks "annetus noortespordi toetuseks". RJK Leola kuulub tulumaksusoodustuse nimekirja.

pühapäev, 28. aprill 2013

Eesti kadettide MV-d Haapsalus

27. aprillil toimus Haapsalus kauaoodatud Eesti MV-d kadettidele. Kohale oli tulnud 27 maadlusega tegelevat klubi koos 72 õpilasega üle Eesti.

See oli meie jaoks selle hooaja tippvõistlus.

Käisime reede õhtul juba kaalumas ära, et hommikul saaks oma kodus kauem magada ja puhanult võistlusteks valmis olla. Koos oli meid 3: Werner, Markus ja Joonas. Nädal varem, Vändras õnnestus Fredil enda käele selliselt haiget teha, et arst pidas paremaks tema vasak käelaba fikseerida kipsiga ning selle aasta Eesti MV jäi Fredil kahjuks vahele.

Meie meeste esitusest:

Werner - Veiko Kleinod võistles kehakaalus kuni 58kg. Mõtlesime, et võtame kaalu, aga loobusime ning osalesime raskemate poiste grupis. Werneril oli kaalus 6 noormeest. Hea loosi tõttu oli Werner esimeses ringis vaba. Teises ringis läks ta kokku tugeva Tartu valla maadlejaga, kes võitis Werneri seljaga. Sellega Werneri võistlus ka lõppes kuna loos oli hea ja tulemuseks kolmas koht. Tartu poiss sai põnevas finaalis esimese koha.

Markus Pastjan võistles -63kg kehakaalus. Taaskord püstimaadlusega võib rahule jääda, kuid parteriga peab tööd tegema. Areng on olnud hea kuid üks aasta treenimist-võistlemist on puudu. Kokkuvõttes esimeses ringis kaotus ja 12. koht.

Joonas Kaskmäe võistles kehakaalus -85kg. Esimeses ringis läks Joonas kokku Põlva vabamaadlejaga, kellele ta vabamaadluse Eesti MV finaalis kaotas. Nii ka seekord, kuigi kõik algas hästi - Joonas heitis vastase 1. perioodil üle rinna ja läks kindlalt matši juhtima, siis alustas vastane agressiivset rünnakut ja Joonase hell süda murdus, mõistus ka ja tuli napp kaotus punktidega esimesel perioodil.

Teisel perioodil proovis Joonas lasteaia tasemel võtteid 18.aastaste noormeeste seas (see ei ole nii labane kui jutust tunduda võib) ja see loomulikult edu ei toonud, vastane võttis punktivõidu. See on kogemuse vahe. Hea on ilkuda siin oma jutuga, aga tegelikult maadles Joonas nii hästi kui vastane lubas. Joonase taseme juures pakub absoluutset rahuldust iga medal meistrivõistlustelt, mis ilmselt pärsib arengu järgmist sammu.

Kuna Põlva noormees pääses finaali oli meil võimalus maadelda 3.-5. koha peale. Selle Joonas võitis korraliku maadlusega, sellisega mida me igapäevaselt teeme. Tulemuseks 3. koht Eesti MV-lt. Kokkuvõttes oli see aasta Joonase aasta - kaks Eesti MV medalit. Kolmekesi Fredi ja Werneriga on igaühel 2 medalit Eesti MV-lt. See kirkaim on endiselt puudu... 

Klubide arvestuses olime 13. Dünamo võitis ja Martna 17. Maakond tervikuna 3-s.

Istuvad rahulolu järjekorras

Pildid
Protokoll

Eelmine nädal (20.04.2013) käisime Vändras. Osalesime 7 maadlejaga.
Rainer Kleinod 5. koht -35kg
Roland Söötmaa 5. koht -50kg
Werner Veiko Kleinod 4. koht -58kg
Joonas Kaskmäe 2. koht -85 kg
Fred Martin Mägi +85kg 3. koht - vigastus.

Protokoll

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar